Fotografia immobiliària amb posada en escena 

La fotografia immobiliària és el resultat d’aplicar Home Staging  per tenir l’òptima presentació dels habitatges quan els clients miren i remiren pels portals immobiliaris . És un binomi que no falla i vers el contrari porta grans beneficis . Ho afirmem perquè s’aconsegueix captar l’atenció dels potencials clients. La importància de la fotografia immobiliària sempre ha estat crucial a l’hora de voler posar a la venda o en lloguer un habitatge. Les imatges que veurà qui fa la recerca per internet, només trigarà 30′ en decidir-se. Per un costat si l’interessa i vol visitar-la o passa a la següent. Mira com aquest habitatge va enamorar en pocs dies als nous llogaters amb una transformació i preparació immobiliària. A Girona hi han habitatges que poden portar a la venda més de 6 mesos i fins i tot 1 any. Sovint quan veus les fotografies tens la sensació de que no t’ha convençut la imatge per visitar l’habitatge, a banda fins i tot que el preu sigui d’acord al mercat o fins i tot per sota. Aquella primera impressió és més negativa que positiva. Així ens ho han confirmat professionals del sector immobiliari que si dediquen. A molts d’ells els hi agradaria que totes les propietats que comercialitzen tinguessin una bona imatge ja que saben que el primer cop d’ull és important.

Quina relació hi ha entre Home Staging i la fotografia d’habitatges ?  T’explico la meva opinió:

Home Staging

Abans i sempre abans de fer fotos, hem de preparar l’habitatge per la seva sortida a escena. Després  és quan s’anunciarà en venda o lloguer als portals immobiliaris. Amb tècniques de màrqueting immobiliari procurem potenciar els punts forts. També redistribuir els espais i el seu mobiliari per facilitar la circulació. També cal aportar atrezzo i decoració per harmonitzar amb combinacions de colors neutres.  Evita ensenyar habitatges buits, sovint costa ubicar-hi mobles a les habitacions, com  alternativa et donem l’opció de fer-ho amb mobles de cartró. No oblidis arrastrar la fletxa de dreta a esquerra per veure l’abans i el després de la imatge.  
 

Il.luminació

No hi ha res pitjor que veure un habitatge fosc en una fotografia. Cal aprofitar la llum natural al màxim, però també cal tenir en compte en els interiors la llum artificial. Les fotografies són bàsiques per ensenyar la llum que tenen els espais. També cal tenir en compte l’objectiu de la cámara i amb un gran angular obriràs la perspectiva i podràs ensenyar tota l’estança . Ja que la foto no sortirà de tant aprop, com si que passa si la fas amb el mòbil. No cal abusar i fer les fotos panoràmiques doncs la imatge ha de ser fidel a la realitat. Recorda que l’habitatge tindrà visites i aquesta és la fita un cop s’hagin publicitat.  

Fotografia Immobiliària

Cada espai ha de sortir com a mínim una vegada. És ideal poder fer vàries fotos de la mateixa estança des de diferents punts. Sempre és millor donar una visió més ampla al client. A vegades no és possible, però pots ensenyar detalls de diferents posades en escena que conecten amb les emocions. Fent Home staging i aplicant fotografia immobiliària tindràs una carta de presentació perfecta. Impulsaràs la comercialitzar del teu habitatge i molt aviat voldran visitar-lo compradors i llogaters.  

  Fotografies professionals d’Eddy Kelele Si estàs pensant en vendre o llogar casa teva pots provar el servei Redecora’m de TOC Home Staging . Fem una sessió de fotos amb atrezzo per impulsar les imatges que vulguis publicitar del teu immoble. Accelera la comercialització i augmenta les visites. Ja ho saps, pots trobar-nos a info@redecoram.cat o si ho prefereixes al 600 550 907.