La preparació estètica de les cases en venda

En aquest post us vull explicar com es prepara la venda d’una casa amb Home Staging. Abans que res per transformar els espais s’han de conèixer i veure els punts positius que cal potenciar.

Així que de la mà d’en David de la immobiliària Coraina de Girona anem cap a Anglès a on es troba la casa que necessita una millora de la imatge abans d’ entrar al mercat per a la seva comercialització.

Espais a transformar:

1.- Cuina

Espai gran  amb zona d’office a on es pot esmorzar  tot gaudint de la llum natural i preparar menjars en família.

2.- Sala d’estar

Una zona amb una onada de llum natural que conecta amb la sortida al pati exterior.

3.- Dormitori principal

Una habitació ampla i còmoda que invita a descansar amb tranquil·litat

4.- Bany suite

Després de una relaxant dutxa d’hidromassatge et sentiràs preparat per gaudir d’aquesta suite.

5.- Habitació infantil

Combinar joc i descans ja que en aquesta habitació hi ha espai per tot.

6.- Bany

L’escuma t’espera en aquesta banyera després d’una dia llarg…t’ho mereixes

7.- Habitació individual

Una altre espai pel descans, llegir un llibre, escoltar música o contemplar les muntanyes…

Introduir els colors neutres ha estat la clau per millorar l’estètica d’aquesta casas abans de sortir al mercat immobiliari. Cal aprofitar els espais  amb molta lluminositat. El comprador li costa més d’identificar-se en espais buits, tristos i foscos. El resultat final però el tenim quan fem les fotografies. En aquest ocasió de la mà del fotògraf  professional Javi Cabrera.  És aleshores, quan tota la feina dóna el seu fruit.

També ens inspirem en els detalls que cada habitatge té per ell mateix i el fan únic. Fer Home Staging és remarcar els punts positius de cada espai. D’aquesta manera pots aconseguir que el visitant i potencial comprador ho vegi com una llar i no només com una casa.

Recorda que comprar una habitatge no deixa d’ ésser una qüestió emocional i el màrqueting immobiliari una tècnica que ajuda molt. Prova la venda del teu immoble amb Home Staging!