Wau!! Qui ho diria que algun dia allò que més m’agrada podria arribar a fer-se realitat! Doncs si, aquesta és la meva historia! Sempre em considerat una noia amb inquietuds sovint moltes d’aquestes frustrades ve per la situació del moment o per altres motius SIMPLEMENT excuses. La qüestió és que amb els anys i les experiències m’han fet més forta i aquesta és la màgia de la vida, tot d’una et qüestiones preguntes que mai t’has plantejat, estic al lloc on vull? Amb qui vull? I que sento??….. Tot comença al pati de l’escola on treballava, estones de plaer i de rialles per molts infants quan de sobte passa un avió, i un altre i m’imaginava on anaven aquelles persones i tot seguit la meva veueta interior es feia present…I TU?? On vas?… Durant un temps vaig sentir aquella veueta a cada moment fins que un dia vaig tenir el valor, i la valentia de dir PROU! “Un PRECIPICI” aquesta és la primera sensació que vaig tenir, el pànic al desconegut, a la por i la incertesa del que passarà. Diuen que la vida ho posa tot a lloc, doncs deu ser ben cert. Al cap d’un temps de donar voltes i de buscar-me a mi mateixa em torna a aparèixer la dolça veueta I ara que??? Arribats aquest punt em plantejo que puc fer que m’apassioni, que m’ompli i que m’alimenti i per art de màgia i de la manera més absurda em sorgeix la idea de decorar així ni més ni menys, allò que de manera natural havia fet en el dia a dia a casa i a l’escola, o podia projectar en una feina o millor en una manera d’ajudar a partir de les emocions, perquè el home staging és més que màrqueting immobiliari és activar els sentits i emocionar i això per a mi és el més bonic de la vida. I TU TENS UN SOMNI??