Si tu ets una d’aquestes persones que portes temps intentant vendre el teu immoble això t’interessa. Tot i que cada cop es coneix més el concepte de Home staging encara hi ha qui no n’ha sentit a parlar mai. Home staging és una tècnica màrqueting immobiliari que prové d’Estats Units i Canadà, on va sorgir durant els anys 70 i que s’ha acabat estenent a tot Europa. Podríem dir que Home staging consisteix en preparar els immobles perquè siguin més atractius i facilitar  la seva comercialització. Actualment moltes de les agències immobiliàries ofereixen el mateixos serveis antiquats d’abans, utilitzant fotografies  de mala qualitat que habitualment són fetes amb els mòbils , no cuiden la imatge ni el marketing i per tant la imatge que rep  el possible comprador no són especialment boniques ni inspiradores. Aquí la importància de la figura professional d’un “home staging”. Un stager  utilitza un conjunt de tècniques  per treure el màxim partit del teu immoble i potenciar les parts més  posititves.

Com ho aconseguim?

7  punts bàsics del Home Staging:

 • Despersonalitzar els diferents espais i crear ambients on el possible comprador si pugi sentir com a casa.
 • Reparar possibles desperfectes que pugi tenir l’immoble. Hem de presentar l’habitatge a punt per entrar-hi a viure.
 • Netejar: cal deixar l’immoble impecable  en especial la cuina i els banys
 • Il·luminar les zones que volem destacar i afavorir un ambient càlid i agradable.
 • Decorar i posar els detalls que marcaran la difèrencia
 • Activar els sentits. La primera impressió sorgeix en els 90 primers segons, així que tindrem cura de les olors , els colors i l’amoïna. Per tal de crear “amor a primera vista”
 • Realitzar fotografies professionals. El 90 % de les persones que busquen una llar o fan a traves de portals immobiliaris per tant la fotografia serà la teva carta de presentació.

Avantatges  d’un servei de Home staging:

 1. Home staging aportarà més valor al teu inmoble.
 2. Home staging farà que es vengui més ràpid i al millor preu.
 3. Home staging incrementa el nombre de visites.
 4. Home staging  facilita l’operació de venda.
 5. Home staging  genera  un gran impacte davant els possibles compradors.
Si es així!!! El home staging funciona i és que les ultimes enquestes  realitzades per l’assosicació de home staging d’Espanya (www.ahse.es )  demostra l’éxit d’aquesta técnica.
El 90 per cent de els inmobles que han passat per el servei de home staging es venen en menys de 60 dies !!!