En aquest post volem compartir amb vosaltres l’entrevista que ens van fer des de Ràdio Sarrià  i amb la col·laboració de l’espai de coworking El dipòsit. Vam tenir l’oportunitat d’explicar què és el Home Staging, com a pilar fonamental de la transformació que li fem als habitatges en venda o lloguer aplicant tècniques de neuromàrqueting i emocionant al potencial client.

Tanmateix  en l’entrevista expliquem quins avantatges podem oferir a particulars que venen o lloguen els seus immobles i còm intentem acostar una miqueta més el concepte d’estilime immobiliari com a eina per agilitzar la venda o lloguer d’habitatges.  També parlem de les immobiliàries més innovadores que estan confiant en aquesta tècnica per presentar part de la seva cartera d’immobles.

A banda parlem en l’entrevista de com i perquè vam començar aplicant tècniques de Home Staging, de la formació de la professió d’home stager, de còm podem ajudar a millorar la imatge de les fotografies que es publiquen a la xarxa i moltes  cosetes més…Així que no us la perdeu i doneu-li al PLAY.

Esperem amb moltes ganes els vostres comentaris