Una de les claus en els projectes de Home staging és crear espais neutres, lluminosos i actuals. Jo sempre recordo els meus clients la importància de causar una bona primera impressió per causar un amor a primera vista. Per tant els colors que pintarem  les parets seran essencials per crear una sensació positiva. És necessari oferir una imatge neutre i despersonalitzada tant amb la decoració com en els colors que utilitzem, siguin amb les teles com els colors que pintem les parets. Els tons clars són uns bons aliats: Blancs,  neutres càlids i neutres freds però també haurem de tenir en compte la llum natural que ens ofereix l’espai Cal analitzar quines zones són més lluminoses o més forques per escollir el color adequat. Jo aconsello que en zones de poca llum pintar de blanc, ja que és el més lluminós i crea una sensació més fresca i dona millor amplitud. En espais que gaudeixen de molta llum podem optar pel blanc o bé per un to una mica més pujat com el gris suau que segueix donant llum però alhora genera un ambient més elegant i modern. També podem sumar a la família dels colors neutres els tons més naturals, com el beig, el crema o el tons terra. De totes maneres el blanc es una elecció segura ,  irradia puresa, vida, tranquil·litat, dissimula imperfeccions i combina amb qualsevol altre to. Actualment en el mercat trobem marques de pintura com Bruguer que té una  amplia carta de colors i  inspiracions que us poden ajudar a fer una bona elecció. Leroy Merlin també ofereix una gamma de pintures a preus molt  assequibles. I recorda si vols vendre o llogar el teu immoble la presentació serà imprescindible per causar una bona impressió!