Una imatge val més que mil paraules

Actualment, el 75 % de les persones que busquen immobles comencen la recerca a través de portals immobiliaris, webs i altres xarxes socials. Moltes vegades les fotografies que fan les immobiliàries no mostren la realitat dels immobles, en moltes ocasions són fotos fosques i que desmilloren molt la qualitat real de l’habitatge. Donen una imatge desagradable i fa que perdin la possibilitat de visites. Així doncs les fotografies que utilitzem per comercialitzar l’immoble captaran durant ’30 l’atenció dels potencials clients, ja que serà la carta de presentació. Les fotografies han de seduir, mostrar el potencial de l’immoble,  els diferents espais, nets, ordenat i que transmetin emocions. Els immobles amb una bona presentació i amb un bon reportatge fotogràfic, reben més visites i destaquen de la competència. Mou la fletxa de dreta a esquerra per mirar l’abans i el després.
Ajudar als potencials compradors a fer-se una idea més clara de com és un immoble abans de fer la visita. Per millorar les fotografies us ensenyaré uns consells que aplico

Tips:

  1. Obre les persianes i finestres, deixa que entri llum natural.
  2. Tapes dels lavabos tancades.
  3. Ordena els espais per tal que no es vegin sobrecarregats.
  4. Evita que a les fotografies surtin animals de companyia.
  5. Utilitza un trípode, que t’ajudarà a fer que les fotografies quedin rectes.
  6. Fes moltes  fotografies i de diferents angles i després podràs triar quina és la que més t’agrada.
  7. Edita les fotografies sempre que pugis, això et permetrà retocar les llums, les ombres i obtenir un millor resultat.
Actualment existeixen vàries empreses de Home Staging  que  t’ofereixen diferents serveis d’estilisme immobiliari i et realitzen un reportatge fotogràfic de qualitat. A Girona ciutat i província pots contactar amb Redecora’m Home Staging per email a info@redecoram.cat o si ho prefereixes per telèfon al 600 550 907.
  Nota: Recorda que una petita inversió et pot fer destacar de la competència i afavorir que la venda de l’immoble sigui més ràpida i al millor preu.