Està demostrat que els pisos que es venen buits o amb excés de mobles tenen menys interès que els pisos que estan moblats i decorats. Una alternativa econòmica i molt pràctica a l’hora de fer un projecte en pisos buits o pisos pilot, és utilitzar mobles de cartó. Un habitatge vuit no es pot apreciar el temany  reals dels espais, crea una sensació freda i poc acollidora. Els mobles de cartó són un alternativa  per aportar un canvi positiu a l’hora de la comercialització dels immobles  i ens aporten grans beneficis: Primer de tot l’estalvi econòmic , ja que un pis moblat amb mobles de cartó pot obtenir 2000 euros de diferència respecte a mobles reals. També és un material fàcil de transportar, de muntar i desmuntar alhora que al ser pleglables són de facil emagatzemar. Tambè són  practics ja que es poden reutilitzar a altres immobles. Son materials biologics  reciclables, lleuguers i resistents. L’únic inconvenient és que  no ti pots assentar a sobre. Habitació amb mobles de cartó i atrezzo. Actualment hi han moltes empreses que ofereixen mobles de cartó amb varietat de models, estils i fundes de diferents colors com Cubiqz, Orika, Kartelier, Ormo Desing… entre d’altres.  Tots els productes estan  pensats per equipar les diferents estances de qualsevol immoble : habitacions, menjadors i fins i tot cuines que ofereixen uns acabats tant ben aconseguits  que semblen reals. Però per obtenir un bon resultat final el més importat serà donar un toc estètic a l’immoble, el caldrà vestir amb cura i crear ambients amb armonia i calidessa. Col.loca cojins, cortines, plantes…..i veuras la diferencia que transmet respecte a un pis buit. La decoració serà el que marcar la diferencia del teu immoble de la competencia. No ho dubtis això pot ser la clau de vendre o no vendre. Sala-menjador  amb Mobles Cubiqz.