La transformació d’un habitatge és la seva millor carta de presentació

Vols saber còm aconseguir que s’enamorin del teu pis? En aquest post trobaràs alguns consells i imatges que et serviran per millorar la presentació del teu pis. Som-hi doncs! Cada cop que preparem un projecte de transformació i posada en escena d’un pis buit tenim en compte unes pautes molt concretes. Dóna un cop d’ull :

Pautes que funcionen:

1.- Pintar

Aconsegueix més lluminositat i sensació d’amplitut i netedat aplicant pintura blanca a les parets, portes i sostres.

2.- Netejar

Conecta amb la part sensorial i crea inputs agradables a la vista i olfacte.

3.- Estilisme immobiliari

Crea una sensació visual cromàtica agradable i confortable.

Els colors neutres són la base ideal per transformar l’estètica d’un pis abans de sortir al mercat immobiliari. Una combinació de colors neutres en diferents tons aporta molta lluminositat. Així no tindràs espais buits, tristos i foscos que no són la imatge que volem projectar. El resultat final el tenim quan fem les fotografies. Ens agrada tenir la màxima concentració espai-temps per obtenir unes imatges de qualitat i amb bones sensacions. És aleshores, quan tota la feina dóna el seu fruit. També ens inspirem en els detalls que cada habitatge té per ell mateix i el fan únic. Fer home staging és remarcar els punts positius de cada espai. D’aquesta manera pots aconseguir que el visitant i potencial comprador ho vegi com una llar i no només com una casa. Recorda que comprar una habitatge no deixa de ésser una qüestió emocional i el màrqueting immobiliari una tècnica que ajuda molt. La nostra experiència ens ha ensenyat que els espais buits d’una habitatge en venda si es vesteixen, tenen millor resposta de cares al client final. Això no vol dir moblar de cap a peus tot el pis, en absolut. Es tracta de decorar els espais indicant la funcionalitat que tindran, a vegades més d’una, i ensenyar-li al potencial comprador que ell hi pot viure. Això s’aconsegueix amb un projecte d’home staging  a on amb mobles de cartró, alguns mobles convencionals, decoració, tèxtils i estilisme es posa en escena el pis. Per acabar amb un reportatge de fotografia professional.

Els detalls fan la diferència

Doncs ja us hem explicat abans que per nosaltres cada projecte és únic. Des de la seva inspiració, creació, fins a la seva execució en dediquem al 100%  a preparar i  ensenyar la millor imatge de l’habitatge en qüestió. És per això que els detalls hi són presents, perquè donen caliu a la transformació i fan que el potencial comprador no hagi de fer servir tant la imaginació ( no tothom té la mateixa sensibilitat i creativitat). Cal recordar que quan fem home staging a un habitatge no personalitzem gustos o tendències, sinó vers al contrari ho neutralitzem per arribar al màxim públic possible. redecoram detall magdalena redecoram detall poma Si saps alguna altra tècnica per millorar la presentació d’ habitatges buits, ens encantarà escoltar-te. Pots deixar-la a baix en els comentaris.