En aquest post us vull parlar de com Redecora’m va ser escollida finalista de la mostra d’emprenedors. Amb molta il·lusió vam viure el passat 19 d’octubre la celebració per vuitè any consecutiu de la fira de mostres d’emprenedors organitzada per l’Assesoria Codina i El Giroscopi.

A les 19:00 a l’auditori del Parc  Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona vaig tenir l’oportunitat d’explicar els avantatges de preparar un habitatge per a la venda o lloguer amb estilisme immobiliari i Home Staging i a més  fer-ho davant d’empresaris, assistents, familiars i amics que em van acompanyar.

Com va començar?

Tot una tarda al mes de juliol vaig obrir un correu del Giroscopi a on deia si volia inscriure a Redecora’m com a participant en la mostra d’emprenedors d’enguany. I tant! vaig dir…Tot el que sigui donar-me a conèixer és una oportunitat perquè Home Staging i l’estilisme immobiliari tingui més ressó per terres gironines.

Què és la Mostra d’Emprenedors?

La mostra té  com objectiu apropar els emprenedors amb projectes engrescadors i innovadors al teixit empresarial gironí de la província. Així que quan em van comunicar que era escollida com a finalista em vaig posar molt i molt contenta.

Cal dir què es van presentar una vintena  de projectes i  Redecora’m va quedar dins dels 4 finalistes.

Com ho vam preparar ?

Havia de preparar la intervenció així que després de donar-li moltes voltes, la millor opció va ser fer un curt però entenedor video en forma de storytelling,   em va semblar molt escaient. A banda de fer la presentació, vaig posar la meva posada en escena particular. Tant sols 10 minuts per comunicar a tots els que és Redecora’m i el seu valor diferencial.…. Molts nervis, però al final tot va sortir bé…

Quin eren els altres finalistes ?

Després de la presentació va arribar l’hora de la veritat..les votacions i a esperar… Cal dir que la competència era ferotge, altres emprenedors com Redecora’m amb projectes molt innovadors com :

Agnès Redecoram

Cada empresa va presentar el seu projecte davant 100 persones de diferents àmbits empresarials els quals per mitjà d’una votació van escollir el guanyador que  enguany va ser Nordic Walking.

Redecora’m va quedar en tercer lloc però vam estar encantats de poder participar i conèixer altres empreses amb les quals vam poder intercanviar experiències i opinions.

Agnès Redecoram Home

Esperem que tots plegats tinguem molt d’èxit i continuem treballant cada dia per millorar i sobretot fent allò que tant ens agrada