EL MENJADOR, espai per compartir moments

Aquest espai de l’habitage és ideal per compartir moments en familía o amics. Amb un staging professional pots treure tot el suc al menjador i impressionar al potencial comprador. En aquest post t’esenyarem algunes idees que ens han servit d’inspiració i materials reals que hem adquirit per projectes de Home Staging.  Som-hi!   menjador neutre

(Imatge Pinterest)

L’estil escandinau és una font d’inspiració molt preuada en Home Staging ja que s’utilitzen la paleta de colors neutres  molt definida com són :
  1. el color blanc
  2. el color gris
  3. el color fusta natural.
Et fem cinc cèntims d’algunes mostres de mobiliari que hem utilitzat al preparar el menjador per a visites d’un pis en venda o lloguer : El que aconseguim amb mobles neutres és que el possible comprador s’imagini gaudint d’un sopar amb amics, o en família. Volem crear un feedback positiu, per això és important que en les visites activem altres sentits juntament amb el visual, com encendre espelmes o posar flors naturals a la taula. No és el mateix veure espais buits a on el comprador s’ha d’imaginar còm quedarà una taula, quines mides tindrà, quantes cadires i van bé, que ensenyar el menjador amb mobles i atrezzo.
Sovint trobem habitatges amb menjadors que ja tenen materials com la fusta, ja que són càlids i combinen molt bé amb cadires de plàstic o de roba. La mida del menjador marca l’escena de l’estança i s’ha de tenir en compte la seva dimensió. El nombre de cadires perfecte és el 4 però dependrà de les mides. A vegades 2 serà millor i altres 6 omplirà els espais però sempre tenint present la circulació al voltant del mobiliari.  

Altres opcions de mobiliari i material que recomanem:

   

Menjadors amb ànima…

Còm aconseguir omplir un espai i convertir-lo en acollidor? Si poses mobles neutres i fas la recreació de l’escena d’una taula pots millorar molt la imatge. Cal afegir un decorat neutre amb un color accent predominant i ja ho tens. A Redecora’m ho fem possible perquè per nosaltres cada projecte és un repte únic.  
Detalls taula del menjador
Detalls

( Imatge Redecora’m)

  Si vols que el teu menjador tingui l’efecte WOW! quan posis en venda o lloguer casa teva, no t’oblidis de cuidar la presentació, distribució i els detalls. Si t’ha agradat l’article pots compartir-lo en les xarxes socials o deixar el teu comentari.