Redecora’m i la Mostra d’Emprenedors a Girona

En aquest post us vull parlar de com Redecora'm va ser escollida finalista de la mostra d'emprenedors. Amb molta il·lusió vam viure el passat 19 d’octubre la celebració per vuitè any consecutiu de la fira de mostres d’emprenedors organitzada per l’Assesoria Codina i El Giroscopi.


Cases en venda amb Home Staging

En aquest post us vull explicar com es prepara la venda d'una casa amb Home Staging. Abans que res per transformar els espais s'han de conèixer i veure els punts positius que cal potenciar.

Així que de la mà d'en David de la immobiliària Coraina de Girona anem cap a Anglès a on es troba la casa que necessita una millora de la imatge abans d' entrar al mercat per a la seva comercialització


Home Staging i Fotografia Immobiliària

La fotografia immobiliària és el resultat d'aplicar Home Staging  per tenir l'òptima presentació dels habitatges quan els clients miren i remiren pels portals immobiliaris . És un binomi que no falla i vers el contrari porta grans beneficis . Ho afirmem perquè s'aconsegueix captar l'atenció dels potencials clients.


Menjadors preparats amb Home Staging

Aquest espai de l'habitage és ideal per compartir moments en familía o amics. Amb un staging professional pots treure tot el suc al menjador i impressionar al potencial comprador. En aquest post t'esenyarem algunes idees que ens han servit d'inspiració i materials reals que hem adquirit per projectes de Home Staging.  Som-hi!


Transformació d’un habitatge que enamora

Vols saber còm aconseguir que s'enamorin del teu pis? En aquest post trobaràs alguns consells i imatges que et serviran per millorar la presentació del teu pis. Som-hi doncs!