"Com puc fer que el meu pis tingui més valor?"

Aquesta és una pregunta que tots els propietaris es fan a l’hora de posar en el mercat immobiliari un habitatge.

En el valor d’un immoble influencien molts factors, alguns d’ells no estan a la mà dels propietaris: com la situació econòmica global, volum d’oferta del mercat, l’orientació o situació geogràfica, etc. No obstant això, hi ha un munt d’elements que es poden modificar per augmentar el valor d’un pis.

La llum, la comoditat, l’harmonia, la bellesa, el sentit pràctic, els colors i olors agradables o un estilisme ben pensat són algunes de les moltes coses que poden canviar-se per millorar el preu d’un pis, això és el cor de Home Staging.


Llogar un pis a llarg o mig termini

Les famílies buscaran unes característiques concretes, els solters/es amb feines artístiques unes altres, una parella jove unes altres, els estudiants altres de ben diferents, etc. Des de Redecora’m ens encarreguem, en funció dels teus objectius, de crear els ambients ideals per atraure els inquilins ideals a través de tècniques de Home Staging.

Llogar un pis a Airbnb

Als guests o convidats d’Airbnb els agrada arribar a pisos i cases boniques. Els agrada imaginar com “viuran” en aquest immoble. Els agrada l’autenticitat, però també l’originalitat. En aquests casos també s’ha de pensar en termes de “servei”, ja que la comoditat es pagarà millor. El Home Staging vol enamorar a primera vista i el cas d’Airbnb és un clar exemple d’aquesta filosofia.

Llogar residències per a ús vacacional

Els períodes vacacionals com estius, Nadals o setmanes santes són ideal per llogar un habitatge. El Home Staging a La Costa Brava (Girona) té molt potencial, ja que en aquests casos és primordial transmetre bones vibracions perquè el motiu principal d’unes vacances és estar bé i còmode.


El Home Staging és una tècnica de marketing immobiliari, per a això immobiliàries i promotores els és molt útil aquest servei.

Coneixem molt bé la complexitat de les gestions immobiliàries, i sabem que no sempre hi ha temps per pensar en l’estilisme dels immobles.

Els serveis de Home Staging de Redecora’m ajudaran a vendre més ràpidament i millor els pisos, cases i edificis dels quals es disposi.

També, si es desitja, podem organitzar visites.

Els nostres serveis

1

 • Consultoria
 • Assessorament personalitzat
 • Document DIY

 

 

2

 • Consultoria i assessorament personalitzat
 • Staging bàsic en pis ja moblat
 • Fotografia professional
 • Acompanyament durant tot el procés

3

 • Consultoria i assessorament personalitzat
 • Staging amb mobles
 • Fotografia professional
 • Acompanyament durant tot el procés

Tens alguna altra necessitat? Dubtes o preguntes?

Contacta’ns per un pressupost sense compromís